2011. augusztus 24., szerda

A jelenkor Top 10 promózója

Ebben a cikkben a jelenkor AKTÍV pankrátorai közül rangsoroljuk a 10 legjobb promózót.Mire a cikk végére értünk,akkor tudatosult csak bennünk igazán,hogy ez a lista összeállítás milyen nehéz feladat is volt,próbáltuk a szerintünk legigazságosabb rangsort felállítani,de persze lehet,hogy néhány helyezéssel nem fogtok egyetérteni.Állítsátok össze Ti is a magatok Top 10-es listáját,és írjátok le megjegyzésbe,kíváncsiak vagyunk Ti kiket gondoltok a jelenkor legjobban promózó pankrátorainak.Vessük is bele magunkat!
 

10."The Pope" D'Angelo Dinero
Ezt az embert ilyen könnyen elengedte a WWE? The Pope legyen akár heel,akár face szerepben mindig meggyőző promókat mutat be.Egy percig sem unatkozunk,mikor őt hallgatjuk.Emlékeztek még a promóra visszatérését követően? Zseniális!

9. Cody Rhodes
Neki minden elismerés kijár,hiszen ő az egyik legfiatalabb pankrátor az egész szervezetben.Még azt a borzasztó "dashing" gimmicket is nagyszerűen el tudta adni a közönségnek,pedig valljuk be egy borzalmas ötlet volt a WWE-től.Aztán karaktere mondhatni teljes fordulatot vett,és hagyták kibontakozni tehetségét.Pedig azért az sem könnyű feladat ha azt mondják az embernek:" Ma nincs meccsed,de kapsz 7 percet egy promóra,hozd lázba a fanokat!"És bizony ezt már számtalan alkalommal kiválóan megcsinálta,így méltán kapott helyet a Top 10-ben.

8.Bully Ray
Már a '90-es években is az egyik legjobb volt. A Team 3D felbomlása után,gyakorlatilag "újjászületett",és az Immortal csapaton belül,egyértelműen ő a legjobb szóvivő.(Mr.Anderson-t nem számítva,hisz az ő helyzete igen érdekes a csapaton belül). Nagyszerű promóival kivívja az emberek tiszteletét,amit mindig is megérdemelt.
 
7.John Cena
Tudjuk,hogy a ringben mutatott teljesítményét sokan bírálják,viszont a mikrofonnal annál jobban bánik.Cena az évek során már számtalan nagy promót hagyott maga után,és még  ma is képes megújulni, ha szükséges.Egy igazi szórakoztató figura,hisz még abból is egy nagyon jó promó lett,amikor éppen saját maga színes ruhatárát,és a ringbeli teljesítményét kritizálta.
 

6.Bobby Roode
A TNA fenegyerekét sajnos ritkán hallhatjuk,pedig milyen csodás dolgokra is képes a mikrofonnal.Az egyik azok közül akik a TNA-ben egy tisztességes face promót tudnak produkálni.Ha kell ő aztán igazán felrázza a tömeget.


5. The Miz
Nemrég a RAW-ban a Subway-t kellett reklámoznia,de még azt is jól csinálta.Viszont az látszik,hogy a WWE nem tud vele igazán mit kezdeni.Mikor ő volt az uralkodó WWE bajnok micsoda promókat hallhatunk tőle,gyakorlatilag a WWE Univerzum összes gyermek tagja megutálta őt.The Miz kétség kívül, a jelenkor egyik legjobb heel karaktere.


4.R-Truth
Csak úgy ,mint The Miz ő is John Morrison Tag Team partnere volt,és az utóbbi hónapokban mindketten a main event ajtaján kopogtatnak.Face szerepben R-Truth teljesítménye kissé sótlan volt,de miután bekövetkezett a heel turn teljesen bekattant a fickó és óriási dolgokat művel.Most már hosszú hetek óta,minden promójában megemlíti "Little Jimmy-t",de még mindig nem lehet megunni.A Top 10-ben mindenképp szerepelt volna, de a 4. helyét az eheti RAW-n Miz-zel mutatott produkciójának köszönheti.

3.Sting
Azt hiszem őt nem is kell magyarázni,több mint 18 éve ugyan olyan jó,ráadásul az új "Joker" gimmick-el meg tudott újulni,ami még érdekesebbé teszi, mint korábban.Az elmúlt időszakban mutatott promói fenomenálisan sikerültek.Mi személy szerint többször is csak sírással voltunk képesek elviselni ezt az élményt,mert jól mulattunk rajta.


2. Mr.Anderson
Az amerikai Mr.Tolnai. Lehet őt nem szeretni? Volt már gigantikus heel,volt face is,de igazából a szerepe teljesen mindegy,mert amikor beszél mindenki imádja.Amit gondol mindig elmondja nem törődve senkivel.Ő egy igazi "seggfej",ezt maga is tudja,és talán még büszke is rá.A 2.helye teljesen megérdemelt,mert az egyik legjobb,de a listánkon van egy ember aki még nála is jobb.


1.CM Punk
Nem szükséges megmagyarázni.A RAW Roulette adásán átlépett egy határt,lerombolt minden falat.Egyetlen promóval maga mellé állított a pankráció világában szinte mindenkit,és talán ennek hatására egy változás vette kezdetét.Mindenki rá kíváncsi,az emberek isszák a szavait,ami a szívén az van a száján is.A WWE még időben lépett,és hagyta kibontakozni,aminek még csak most kezdhetjük el igazán élvezni a gyümölcsét.
 

Nos,ez lenne a mi Top 10-es listánk ami a jelenkor legjobban promózó pankrátorait illeti.Reméljük,hogy sikerült igazságosan összeállítani,és természetesen várjuk a Ti Top-10es listátokat is a megjegyzésekben.Néhány nevet végezetül még megemlítenénk,akik ugyan nem kerültek fel a listára,de akár helyet is kaphattak volna rajta:Alberto del Rio,Christian,Sheamus,Kane,és a legenda Ric Flair(aki ugye nem feltétlen sorolható az aktív pankrátorok közzé). Köszönjük a megtisztelő figyelmet,olvassatok minket továbbra is!

13 megjegyzés:

  1. szerintem Chris Jericho is bele fért volna ezzel a videóval: http://www.youtube.com/watch?v=VMO1VFy-3FU&feature=related

    VálaszTörlés
  2. Névtelen1!
    De Jericho jelenleg nem aktív,mint pankrátor.Ezért nincs a listán szerintem.

    VálaszTörlés
  3. hát szerintem itt bully ray és sting az elsők,. néhány embert nem értek miért van rajta

    VálaszTörlés
  4. Egy ilyen listát bárki is állít össze bármilyen szempontok szerint,szubjektivitás mindig lesz benne.Ezért is írtuk azt az elején,hogy lesz amivel nem fogtok egyet érteni,hisz mindenki máshogy látja a dolgokat,és ez így is van rendjén.

    VálaszTörlés
  5. Hát ez igaz, de Truth akkor sem jobb promóban mint Cena. Meg azok a TNA-sek sem. Max Anderson jobb Cenánál a tna-ben meg Sting de ő már vén kutya őt se tenném Cena elé :) De igaz mindenki kénye kedvére összerakhat egy ilyen listát

    VálaszTörlés
  6. Top 5:
    1. CHRIS JERICHO
    2. CM Punk
    3. The Miz
    4. Mr. Anderson
    5. Wade Barrett
    6. Cody Rhodes
    7. John Cena
    8. Randy Orton
    9. Jeff Hardy
    10. sokat vaciláltam, hogy Khali vagy Hornswoggle, de nem tudok dönteni!

    VálaszTörlés
  7. *Top 10 természetesen! :)

    VálaszTörlés
  8. akkor top 10:
    1. John Cena
    2. CM Punk
    3. The Miz
    4. Triple H
    5. R-Truth
    6. Sting
    7. Randy Orton
    8. Cody Rhodes
    9. Wade Barett
    10. Hooooorrrrnswoggle

    VálaszTörlés
  9. Hgayjuk már Barrett gyíkor meg hoornswooglet...meg Mizt is...az első kettő teljesen egyértelmű: 2.Cm Punk 1. Anderson...punk egy promó miatt nehogymár isten legyen...ő a kedvencem de akkoris...Anderson szerintem mindenidők legjobb promósa...erre a listára csak akkor kritizáltam volna, ha Hornswoogle vagy Batista benne lett volna...

    VálaszTörlés
  10. Teljesen korrekt lista, esetleg Big Poppa Pump Scott Steiner felférhetett volna rá, vagy Flair - bár ő most félig visszavonult.
    Anderson nálam első. Főleg az ilyen promók miatt:
    http://www.youtube.com/watch?v=rx2VBky0RM4


    "Otunga" listáján meg látszik, hogy fingja nincs a pankráció WWE-n kívüli világáról... -.-'

    VálaszTörlés
  11. 1.CM Punk
    2.The Miz
    3.Chris Jericho
    4.Edge
    5.The Rock
    6.Stone Cold
    7.John Cena
    8.Randy Orton
    9.Ric Flair
    10.Christian

    VálaszTörlés
  12. Névtelen:A mi listánkon csak aktív pankrátorok vannak,de ha nem csak őket néznénk,akkor mi is hasonlót állítottunk volna össze.

    VálaszTörlés
  13. Utolsó előtti névtelen, Punk-nak nem ez volt az egyetlen jó promója, már a S.E.S idején is jó promókat nyomott!

    Utolsó névtelen, Orton a "Top" 50-ben nincs benne, nem hogy a 10-ben. Egy szót nem szólt egész pályafutása alatt!

    VálaszTörlés