2012. március 4., vasárnap

Célkeresztben Renegade/Interjú a HCW "Rosszfiújával"/

-Magyarország mai napig első és egyetlen pro-wrestling szervezete, a HCW(Hungarian Championship Wrestling)egyik legnépszerűbb wrestlere,a cowboy Renegade válaszolt néhány kérdésünkre.A pankrátor rendkívül érdekes dolgokat árult el nekünk,többek között beszélt edzésmódszereiről,a beinduló nemzetközi karrierjéről és még sok más érdekes témában fejtette ki véleményét.

-Mielőtt rátérnénk a válaszokra ejtsünk néhány szót a HCW-ről is.Február 25.-én egy rendkívül sikeres gálát rendeztek a Dürlinben,ahol több külföldi pankrátor is szerepelt,az est főattrakciója,pedig a méltán világhírű El Generico volt.A HCW-s srácokat márciusban már ismét láthatjuk ringbe lépni a Forradalom névre hallgató gálán.Egyelőre a pontos dátum és a helyszín még nem ismeretes,de a legfrissebb hírekről folyamatosan értesülhettek a HCW Facebook oldalán,és a hcw.hu weboldalon.

A teljes interjú elolvasásához kattintsatok a további bejegyzések gombra!

Arról,hogy mennyit készül egy gálára és milyen edzésmódszereket használ:
A DDP yoga rendkívül népszerű.
"Mivel havonta vannak gáláink és mellette most már külföldön is fellépünk, más szervezetekben, ezért a felkészülés folyamatos.A sulyzós edzések mellett Diamond Dallas Page erősítő yogajával tartom magamat formában."

A jövőjéről,és a céljairól a következőket mondta:
"Az elsődleges célom,célunk, hogy a HCW a legnagyobb európai pro-wrestling szervezet legyen, és Magyarországon mindenki megismerje a szervezetünket. Emellett szívesen kipróbálom magamat külföldön, Európán belül. Jövő hét végén Lengyelországban, a Do or Die szervezetében lépek fel, májusban pedig Hollandiába utazom a PWH szervezetéhez, birkózni."

Renegade debütálásakor és a kezdeti időkben nem tartozott a legkedveltebbek közé,mostanra azonban közönség kedvenccé vált.Arról,hogy élvezi-e az őt övező szeretetet így fogalmazott:
"Minden birkózót foglalkoztat a közönség véleménye.A közönség az egész lényege, minden miattuk történik. Szerettem, amikor utáltak és még jobban szeretem most, hogy szeretnek. A lényeg, hogy kiváltsak valamit, hogy foglalkozzanak velem."

A Direktorok és az Originals csapata közötti éles ellentétről:
"A Direktorok mindaz, amit én elutasítok és ami ellen harcolok ebben az életben. Hozzá nem értő emberek pénzzel és hatalommal való visszaélése.A HCW Originals viszont kényszeredett szövetség. Ez jól látszik azon, ami a legutóbbi meccsem után történt. Az újdonsült `szövetségeseim` ott ültek az öltözőben és le se szarták, ami odakint történt velem."

Ben Dover az Áttörés 2012-es gáláján csak igen komoly segítséggel győzte le Renegade-et,arról kérdeztük,hogy mi a véleménye a redneck eszközeiről:
Dover a rajszögeken szenved
"Dovert belefordítottam arccal egy rakás rajzszögbe,az "Ace of Spades"-el Ő pedig "tap out"-olt,azaz feladta. KWP látta, hogy így lesz ezért elterelte a bíró figyelmét. Utána megbilincseltek és Dover szétverte a fejemet valami tárcsával. 2 napig feküdtem utána.Véleményem nincs az eszközeiről,Ő is tudta és én is, hogy ha nem talál ki valami hasonlót, soha nem fog két vállra fektetni.Várom a lehetőséget,hogy egyenlíthessek."

Utolsó kérdésünk pedig a következő volt:Mire számíthatnak tőled azok a nézők,akik kilátogatnak a HCW következő gálájára?
"Amennyiben az időpontokat sikerül egyeztetnünk, egy igazi orosz nehézfiú lesz az ellenfelem a "Forradalom" gálán. Nagyon várom a meccset, remélem megvalósul. Ami pedig a jövőt illeti,még idén én leszek a HCW bajnoka!Üdv mindenkinek és ne felejtsétek el: Figyelj a Rosszfiúra!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése