2011. augusztus 22., hétfő

John Cena talán mégis Superman

John Cena legnagyobb közönség kedvenc,de talán mára már inkább az egyik legvitatottabb személy is a WWE-ben.John Cena nem egy virtuóz a ringben,de az ő nagyszerűsége nem is ebben mérhető.A WWE egy hatalmas teherrel látta el a szervezet arcaként,ezt a terhet azonban ő nagyon jól viseli.Hisz láthatjuk,hogy évek óta hátán viszi az üzletet.

John Cena-t lehet szeretni és nem szeretni,de azért hibáztatni,mert állandóan reflektorfényben van nem őt kell.Hiszen ez nem az ő döntése ő csupán a rábízott feladatot hajtja végre.

John Cena Superman mivoltát,leginkább annak köszönheti,hogy a mérkőzések során hihetetlen módon visszajön a semmiből, és befejezi a mérkőzést "a végzet 5 mozdulatával". A rajongók ezt okvetlenül is észrevették,és az általuk jól ismert szuperhősökhöz kezdték hasonlítani.


Hogy miért nem szabad Cena-t elítélni? Mert ez az ember a pankrációval kel,a pankrációval fekszik,mindent a rajongókért tesz.Sportesemények,rádióműsorok,TV show-k,filmforgatások.Mindenhol panasz nélkül jelenik meg,és elvégzi a munkát.Valljuk be ez az időbeosztás sokunk számára lehetetlen lenne.Bár Superman mivoltja a ringben vitatható,de kétségtelen,hogy igazi Superman szívvel rendelkezik.Nagy áldozatokat hoz az egész pankrációért.Azokért akik szeretik őt,de azokért is akik éppenséggel utálják.

Mi nem vagyunk Cena rajongók,a cikk azért készült el,hogy néhányan tisztábban lássátok a Cena körül kialakult helyzetet,és ne csupán azért utáljátok őt,mert manapság az olyan menő dolog.Lehet szeretni és nem szeretni,de megvetni egy olyan embert aki mindent a pankrációért tesz nem okos dolog.

1 megjegyzés: