2011. augusztus 21., vasárnap

Matt Hardy reagál

-Matt Hardy, akit ittas vezetésért tartóztattak le Észak-Karolinában azt állítja,hogy ártatlan.Meglepődtünk?

-Olyan rajongóknak válaszolt Youtube csatornáján,akik megvitatták az ő letartóztatását.Matt szavai:"Azonnal megfújtam a szondát a helyszínen és leolvastam tiszta volt,zéró,semmi.Gondolj a csipogásra!(a szonda ugyebár csipog ha talált valamit-a szerk.) Több tartozik ehhez a sztorihoz,mint amit a szem lát.MATTHEW."

-Matt posztolt még egy hosszabb választ a dolgot illetően,de azt nem sokkal később törölte.

-Hardy TNA szerződését a letartóztatást követően felbontották.A Youtube-on utalt arra,hogy a WWE-be való visszatérés a pakliban lehet.

-Egy rajongó megjegyzésére is válaszolt, miszerint neki vissza kell térnie a WWE-hez.Matt válasza:"Neked teljesen igazad van kedvesem.Itt az idő,hogy az igazi Matt Hardy még egyszer megjelenjen!"

3 megjegyzés:

  1. És ezt ki hiszi el neki,hogy ártatlan ?:D xD

    VálaszTörlés
  2. Most persze futna vissza a WWE-hez, mint rossz gyerek anyuhoz meg apuhoz... Seggfej.

    HBK

    VálaszTörlés
  3. Én azt modnom nektek hogy lehet hogy ez újjabb pletyka... Tehát gondoljatok itthon a Blikk magazinra. a fele sem igaz..... ott is vannak ugyan ilyen pletykák........ Az, hogy Matt viszatérne a WWE-be???? Nos, én örülnék neki viszont a valószínűsége elég alacsony csakúgy mint Jeff Hardy-nak........... Azért mert Matt ott hagyta a wwe-t az szimpla üzlettel is magyarázható... jobb ajánlatot kapott a szerződés lejárt miért neh mehetne?? Ráadásul ugya nagy sikert arattak a tna-ben a Hardy-k

    Jeff Hardy fan

    VálaszTörlés