2011. augusztus 5., péntek

Hardcore Justice 2011 előzetes (A cikk folytatásához kattints a További bejegyzések feliratra)

-Vasárnap rendezik a TNA soron következő PPV gáláját a Hardcore Justice-t.A PPV neve azt sugallja,hogy extrém mérkőzések lesznek a gálán mindenféle eszközökkel,de az előre bejelentett mérkőzéseket nem kötötték meccstípushoz,ennek ellenére reménykedhetünk 1-2 extrémebb mérkőzésben.Nézzük is akkor milyen mérkőzések várnak ránk vasárnap:

-Kurt Angle vs Sting -Világbajnoki övmérkőzés
 -Azt est fénypontja lehet ez a mérkőzés,két legenda csap össze a pankráció egyetlen olimpiai bajnoka,és az az ember aki a WWE nélkül is az egyik legismertebb pankrátor a földkerekségen.A két fél maximálisan tiszteli egymást,de mindent elfognak követni azért,hogy győztesként hagyják el az arénát!

Brian Kendrick vs Alex Shelley vs Austin Aries -az X-divíziós bajnoki övért
-X-divíziós meccsről lévén szó itt is izgalmas csatát várhatunk.Brian Kendrick legyőzése mindkét fél számára kemény dió lesz hiszen az egykori WWE pankrátor Abbys-től nyerte el az övet ami igen megsüvegelendő teljesítmény.Alex Shelley-nek van egy kis elintézetlen ügye Austin Aries-el,így Kendrick-el akár összefogva is kiiktathatják a TNA új csillagát Aries-t.


Fortune vs Immortal


-A Fortune és az Immortal csapat csatája már elég régen vette kezdetét,kisebb csend után a tűz újra fellángolt a két alakulat között és 1 hete egymásnak estek az Impact Wrestling soros műsorán.Ez egy 6 emberes Tag Team mérkőzés lesz a küzdő felek pedig a Fortune részéről: Aj Styles, Christopher Daniels illetve Kazarian.Az Immortal-t Gunner,Abbys illetve Scott Steiner képviselik.


Beer Money vs Mexican America - TNA Csapatbajnoki övmérkőzés
-A mexikói csapat kemény ellenfele lehet a regnáló bajnokoknak,hiszen Hernandez egy Street fight meccsen legyőzte Roode-ot,így hangolva a vasárnap estére.


Ezek lennének a legfontosabb mérkőzések,ugyanakkor még pár szót megejtünk a többiről is:
 -Mr Anderson vs Bully Ray
A két Immortal tag között múlthéten alakult ki az ellentét miután Bully Ray nem segített Anderson-nak a Kurt Angle elleni mérkőzésen.Ray tettét azzal magyarázta,hogy korábban Anderson is kiütött a kezéből egy nagy lehetőséget.

-Rob Van Dam vs Crimson - Bound For Glory Széria
A héten Crimson és RVD csapatban szerzett győzelmet Gunner és Scott Steiner ellen.Majd ezután megállapodtak egy mérkőzésben vasárnapra.Rob Van Dam a második a Bound for Glory szériában még Crimson az éllovas,így nagy a tét a felek között.Illetve ne felejtsük,hogy Crimson még mindig veretlen Karrierje során.

-Devon vs The Pope - Bound for Glory széria
A két pankrátor az utóbbi időben jó viszonyt ápolt egymással,Pope rendszerint hozzásegítette Devont egy-egy győzelem megszerzéséhez.Most azonban a sors úgy hozta,hogy egymás ellen kell összecsapjanak egy Bound for Glory széria mérkőzésen.

-Winter vs Mickie James- Knockout bajnoki öv
Ez az utolsó vasárnapra bejelentett mérkőzés.Mickie James-re most nagyon nehéz feladat vár hiszen az ellen a Winter ellen kell megvédenie bajnoki címét aki segítségére lehet mérkőzés közben Angelina Love is.      




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése