2011. augusztus 12., péntek

Rövidhírek-Sin Cara saga

-A pankráció élő legendája, a most TNA-ben dolgozó Hulk Hogan tegnap ünnepelte 58. születésnapját.Gratulálunk neki!

-Heath Slater-t feljelentette egy atlantai biztonsági őr,aki nem mellesleg nő.A vád szerint Heath bántalmazta a nőt,Slater tagadja a vádakat állítása szerint,barátnőjével volt egész idő alatt.Az ügyben vizsgálatot indított az atlantai rendőrség.

-A Super Luchas azt állítja Mistico(aka Sin Cara) elhagyta a WWE-t,eközben Hunicoval közölték,hogy a továbbiakban Sin Cara-ként fog tovább dolgozni,és az októberben esedékes WWE eseményen is ő fog fellépni Mistico helyett.

-Más források két másik lehetőséget vetnek fel.Az egyik: Hunico fogja alakítani Sin Carát míg az eredeti vissza nem tér,ezután pedig viszályba/feudba kezdenek. A másik: miután lezártak minden kétséges ügyet nem hozzák vissza Misticót és Hunico marad végleg Sin Cara karatkerében.

 -Mexikóban az emberek gondterheltek,mert az új Sin Carát csalásnak élik meg.Ők Misticót szeretnék látni,mert kétségtelen,hogy ő lenne Rey Mysterio legméltóbb utódja.Ha valóban Hunico marad Sin Cara akkor a WWE nagy piacokat veszíthet mert a Sin Cara termékek hatalmas számban keltek el Mexikóban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése