2011. augusztus 23., kedd

Rövidhírek

Jimmy Yang
-Jimmy Yang hétfőn Twitteren jelentette,hogy végre kifizette a TNA a júniusi fellépésért.
-Yang ezt írta:"Woo Woo Woo végre fizettek, jobb később,mint soha."
-A pankrátor már hetek óta panaszkodott a TNA-re, Twitterén keresztül.Állítása szerint a csekket,amit kapott a bankban "visszadobták". Ezért a szervezetet többször is "amatőrnek" nevezte.

-Jey és Jimmy Uso a WWE szupersztárjai,akik ugyebár ikrek, ma ünneplik 26. születésnapjukat.Gratulálunk nekik!

-"Million Dollar Man" Ted DiBiase egy interjúban elmondta,hogy kisebbik fia Brett DiBiase szerződése a WWE-vel a hónap végén érvényét veszíti.A fiatal harmadik generációs tehetség térde idén többször is megsérült,így többnyire bíróként tevékenykedett.A WWE azonban nem számol vele a továbbiakban.

-A hírek szerint a múlthéten Rey Mysterio szalagszakadást szenvedett Alberto del Rio ellen,ezért sebészeti beavatkozást fognak végrehajtani rajta.A mexikói pankrátor legalább 6 hónapot lesz távol, állítja a WWE.
-Egyes források szerint a WWE mostanában "cirkálósúlyú" pankrátorokat keres.Arról nem szólnak a hírek,hogy az egész divíziót újraélesztenék-e,de annyi bizonyos,hogy néhány tehetséget mindenképpen szeretnének szerződtetni.Hogy miért? Természetesen azért,hogy az Evan Bourne-höz és Sin Cara-hoz hasonló pankrátoraiknak megfelelő ellenfelei legyenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése