2011. augusztus 31., szerda

Rövidhírek

-A hétfő esti RAW 3.15-ös értékelést kapott,mely átlagban 4.650.000 nézőt jelent az USA network csatorna számára.Az elmúlt hetekhez képest ez az eredmény kicsit visszaesésnek számít.

-Egy internetes aukció portálon árverésbe bocsájtottak, egy Kevin Nash által dedikált elektromos gitárt.A hangszer ára az aukció végén a több ezer dollárt is elérheti.

-The Rock a mai nap folyamán lépte át az egymillió követőt Twitteren,így ebben már bőven sikerült leköröznie John Cena-t,hiszen The Rock nagy riválisának "mindössze" 871 ezer követője van.

-Matt Morgan Twitteren írt egy bejegyzést,melyben elmondta,hogy már túl van az első igazi mellizom edzésén sérülését követően,és innentől kezdve belevághat az igazi kemény munkába.Már arra sem kell sokat várnunk,hogy visszatérjen a ringbe,hiszen a TNA már be is iktatott egy meccset számára a soron következő No Surrender PPV adáson,mely szeptember 11-én esedékes.

-A WWE NXT aktuális évada a jövő héten befejeződik,Derrick Bateman,Titus O'Neil és Darren Young között dől el a győzelem sorsa.Egyelőre azt még nem tudni,hogy a WWE mit tervez a következő évadra,és,hogy kik lehetnek az esetleges résztvevők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése