2011. augusztus 30., kedd

Sin Cara-A vég kezdete?

Mint tudjátok,Luis Ignascio Urive Alvirde (Mistico),vagyis az eredeti Sin Cara a múlt héten haza lett küldve a Calgary városában zajló Smackdown felvételről.Így joggal tehetjük fel a kérdést: itt a vége Mistico WWE pályafutásának? Egyelőre mindenki találgat a jövőt illetően,hiszen az eltiltás óta nem volt az ügyben semmiféle hivatalos bejelentés.Ebben a cikkben most felvázoljuk,hogy milyen végkifejletei lehetnek ennek a"történetnek".


-Az első ilyen lehetőség,hogy egy nagy sztori felvezetése vette kezdetét,és a WWE szándékosan szivárogtat ki ilyen híreket,amik arról szólnak,hogy Mistico és a szervezet útjai külön válnak.De a valóságban egy feud vehetné kezdetét Hunico és Mistico között Sin Cara karakteréért.Egy biztos, ez a viszály rengeteg rajongót vonzana,hiszen látjuk,hogy a Sin Cara ügy már mindennapos téma lett,és hetek óta erről beszél mindenki,persze a CM Punk sztori mellett.Abba,pedig már ne menjünk bele,hogy egy ilyen feudnak,mely egy karakterért zajlik,milyen végkimenetelei lehetnek.
 
Hunico FCW-s jelmezében
-Egy másik lehetőség,hogy a WWE megtartja a karaktert,de Hunico marad benne véglegesen.Persze ez is teljesen logikus lépés lenne,hiszen a fiatal rajongók körében hihetetlen népszerű Sin Cara,és az eladások a plafont verdesik.Ez a megoldás,viszont vélhetően Mistico elbocsájtásával járna.
 
-Alvirde nem élt a magas elvárások adta lehetőségekkel.A WWE, megjelenése előtt hihetetlen módon promócionálta,és mikor megjelent a ringben, ezt a "hátszelet" továbbra is kapta.De ő nem tudta meghálálni,sokszor nagy hibákat vétett a szorítóban,persze ez még elnézhető lett volna,hiszen az amerikai stílus különbözik azoktól,amelyekben már otthon érezte magát Mistico.De a pozitív doppingteszt,lehet,hogy már a szervezetnek is sok volt.
 
-No,de menjünk tovább,hisz még van néhány lehetőség,amiket számba kell vennünk.Az is lehet,hogy rövid időn belül a WWE megszünteti Sin Cara karakterét,hiszen McMahon nem elégedett Hunicoval,Mistico pedig már lehet nem kap egy újabb esélyt.
 
-Sokan találgatják még azt,hogy a WWE "leküldené" Misticot az FCW-hoz néhány hónapra,hogy teljesen el tudja sajátítani az amerikai stílust,és csak ezután térne vissza a főműsorokra leleplezve Hunicot,mint hamis Sin Carát,ezután,pedig indulhatna a viszály a két pankrátor között,ahogyan azt már felvázoltuk az első lehetőségben.
 
-A helyzet tehát nagyon is bonyolult,szerintünk a legtöbben még  adnának egy esélyt Misticonak,ugyanis ez a pozitív doppingteszt tényleg magyarázható.Hiszen tény,hogy Mexikóban kezelték Alvirde térdét,ahol olyan gyógyszerek is vannak forgalomban,melyek szteroidot tartalmaznak,az ilyenek viszont az USA-ban többnyire tiltott dolgok,és a WWE doppingtesztjén is fent lehet akadni vele.
 
Mistico azaz az eredeti Sin Cara
-Mistico fiatal kora ellenére,már legendának számít a Lucha Libre világában,a Föld számos pontján mondhatta már magát világbajnoknak többek között Japánban,és Mexikóban,a WWE részéről felelőtlenség lenne egy ilyen tehetséget elfuserálni,aki egy új színt tudott hozni a WWE világába.Illetve az sem elhanyagolandó tény,hogy előbb utóbb a szervezetnek meg kéne magyarázni,hogy Sin Cara mitől lett nagyobb,mitől lett más a stílusa,miért cselekszik másképpen.
 
-Szerintetek hogyan ér véget ez a huzavona? Marad Hunico? Marad Mistico? Esetleg maradnak mindketten?Kíváncsian várjuk ti hogyan vélekedtek erről?Elképzeléseiteket bátran írjátok le a cikkhez megjegyzésként.

3 megjegyzés:

  1. maradjon mistico könyörgök.hülye a wwe ha elküldi amúgy meg szerintem nem is doppingolt én inkább ilyen mason ryanek háza táján nézelődnék

    VálaszTörlés
  2. Az élő smackdown adáson valami elkezdődött. Lehet, hogy heel turnt kapott Sin Cara, de az is lehet, hogy lassan elkezdődik a rivalizálás Mistico és Hunico között hisz régebben olyan hirek keltek szárnyra hogy Hunico lenne a tökéletes heel ellenfél Mistico számára. Nekem kezd elegem lenni Hunico-ból nemtetszik ahogy tönkreteszi Mistico által felépitett karaktert...

    VálaszTörlés
  3. Szerintem az lesz,hogy most heel turnölt Hunico és majd jönni fog a face Mistico,aki majd helyre teszi a dolgokat. :)

    VálaszTörlés