2011. augusztus 14., vasárnap

Az X-divízió napjainkban

Újabb cikkünk a TNA X-divíziójának helyzetét vesézi ki,hogy mennyivel is jobb a helyzet most, mint az idei Destination-X előtt?A cikk végén erre választ kapunk.
Nézzünk vissza a múltba egy kicsit,milyen is volt az X-divízió akit mindenki szeretett? Ki ne emlékezne rá,hiszen olyan nevek voltak abban az érában mint: Low Ki,Sonjay Dutt,Jay Lethal,Amazing Red,Psicosis és a többiek akiket nem soroltam.Azt az 5 csillagon felüli meccset sem tudja elfelejteni senki amelyet a 2005-ös Unbreakable gálán rendeztek.Aj Styles vs Christopher Daniels vs Samoa Joe az X-Division title-ért.Az X-divízió pillanatnyilag úgy érezhetjük,hogy rendben van a nemrég megtörtént "újraélesztés" után,de ma az X-divíziós pankrátorok névsora elég csekély az Impact Wrestling-ben,ezért hosszútávon erősítésre szorul.


Brian Kendrick-A jelenleg uralkodó X-Division Champion.Vele egy probléma van,lehetetlen őt elképzelni(véleményem szerint),hogy hosszabb ideig uralkodjon.Szerintem nagyon hamar Alex Shelley vagy Austin Aries kezében fog kikötni az öv.Mert Brian karaktere és karizmája nem elegendő egy hosszabb bajnoki regnáláshoz.

Kazarian-Fantasztikus pankrátor,de ő most a Fortune tagjaként az Immortal elleni harccal van elfoglalva,így vele nem igen számolhatunk azon a téren,hogy egyhamar bajnoki övet kapna,hacsak a feud véget nem ér a közeljövőben.

Robbie E-A TNA-nél egyértelműen az X-divízióba sorolják holott képességei erre aligha jogosítják fel.Most,hogy eltűnt mellőle Cookie talán új lendületet kaphat.A TNA viszont jobban tenné,ha hasonló embereket a divízió közelébe sem engedne,mert akkor ez az egész "újraélesztés" fölösleges volt.

Shannon Moore-Mostanság "jegelve" van,de rá mindig lehet számítani ha az ember látványos mérkőzéseket szeretne látni.Moore kiváló alany lenne egy igazi hamisíthatatlan X-div feudban akár heel,akár face szerepben.

Alex Shelley-Shelley és Aries viszálya még igazán el sem kezdődött,de már láthattunk  tőlük egy fantasztikus meccset.Ez a feud minden bizonnyal még elfog húzódni egy darabig,és hamarosan akár az öv is tét lehet.

Austin Aries-Ő úgy kellett ide,mint egy falat kenyér.A ringben egy igazi fenomén,és egy kiváló heel karakter.Mivel a többség face az X-divízióban,így Aries-nek még hosszú ideig lesz kivel feudba bonyolódnia.

Ezek után kiderült,hogy az X-divízió helyzete nem sokkal könyebb mint a Destination X előtt,mert ahhoz,hogy hosszútávon újra működjön a dolog szükség lenne még néhány hamisíthatatlan X-div. pankrátorra.A TNA hajlandóságot mutat tenni az ügy érdekében,ez abban mutatkozik meg,hogy leigazolták Zema Ion-t.Ő egyedül viszont nyilván nem váltja meg a világot.További pankrátorokra lesz szükség pl.: Low Ki,Shelton Benjamin,vagy Jack Evans.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése