2011. augusztus 15., hétfő

A WWE ezt is megcsinálta

Az idei legígéretesebb gála volt a SummerSlam.Tele lehetőségekkel,melyeket könnyen ki lehetne használni.Ebben a cikkben most a végére járunk a dolognak,hogy mindez sikerült-e?A cikk további része SPOILER-t tartalmaz ezért aki még nem látta a gálát ne olvassa tovább.


Mindenki tűkön ülve várta a főmérkőzést John Cena vs CM Punk.A mérkőzés lassan indult,de folyamatosan fokozni tudták a tempót és nagy csata kerekedett ki a belőle.Minden jel arra mutatott,hogy ezen a mérkőzésen semmi külső tényező nem fog közrejátszani,és a két pankrátor eldönti a cím sorsát.A két fél minden erejével küzdött, percekig voltak fájdalmas submission fogásokban,hol az egyik,hol a másik.Majd érezni lehetett,hogy közeleg a vége.Csattantak a finisherek.Cena kijön a GTS-ből,Punk kijön az AA-ből.Kezdődhet minden elölről.Punk Cena fölé kerekedik és sikerül bevinnie egy újabb GTS-t,itt a vége gondolhatjuk, innen nincs vissza út,de 2-nél Cena lába a kötélen landol.Ekkor már mindenki azt hitte,hogy mégsem lesz vége,de Triple H tovább számol és CM Punk a győztes.Cena miután kérdőre vonja Triple H-et kivonul az arénából,Punk pedig ünnepelhet.Aztán a dolgok drámai fordulatot vettek.Megjelenik egy alak az ünneplő bajnok mögött,egy hatalmas clothesline,majd közelít a kamera: ez bizony Kevin Nash,jön egy nagy powerbomb majd a közönségen keresztül távozik.Triple H értetlenül áll a történtek után.Majd jön az újabb fordulat, érkezik Alberto del Rio,aki beváltja táskáját.Rugás a fejre,megvan az új bajnok.Alberto del Rio első címét nyeri a WWE-ben.Az adás véget ér az ujjongó mexikóival.
-De mi a helyzet a rajongókkal,hogy éreznek a történtekkel kapcsolatban? Vajon elégedettek?
Gratulálunk WWE,mert ezt is megcsináltátok.Az idősebb fanok örülhetnek-Cena nem bajnok,de a gyerekek sem szomorúak-Cena szabálytalanul vesztett.A WWE mindenképp elégedett lehet,hogy ezt megcsinálta.De Kevin Nash? Minek? Mi köze a sztorihoz?Bizonyára lesz rá magyarázat ma este.Sikerült a WWE öv körül tökéletes káoszt kialakítani,innen aztán ezer féle variáció merül fel mindenkiben.Del Rio bajnok,Punk-nak jár a visszavágó,Mysterio-nak szintén van visszavágója,és talán még John Cena-nak is jár egy,Kevin Nash szintén képbe kerülhet.A várt attörés elmaradt ugyan,de az érdeklődést továbbra is fenntartották,így nem marad más várjuk a RAW-t és várjuk az újabb fejleményeket ebben a valódi káoszban.

1 megjegyzés:

  1. Gratula, WWE, a TNA-be már nem kellett, a WWE-ben még eljátszhat Nash! HHH elkezdte visszahozni a Kliqet a képernyőre... Kérdés, Hall, X-Pac és HBK milyen állapotban van?

    VálaszTörlés