2011. szeptember 1., csütörtök

Rövidhírek

-A keddi SuperSmackdown elég biztató értékeket produkált,a WWE vezetősége elégedett lehet az eredményekkel.A műsor 2.20-as értékelést ért el,ami 3.2 millió nézőt jelent a SyFy számára.A Smackdown ez évi átlagnézettségét tehát jócskán felülmúlta,mivel erre az évre eddig 1.88-as átlag jött ki,amely nagyjából 2.8 millió nézővel ér fel.

A TNA új sorozatának plakátja-Kurt Angle-el
-A WWE hivatalos weboldala bejelentette,hogy Kofi Kingston és Evan Bourne csapatának neve most már hivatalosan is Air Boom lett,mivel a nézők közül erre szavaztak a legtöbben.A szervezet köszönetet is mondott a rajongóknak,hogy segítettek a döntésben.

-Az eheti SuperSmackdown adásában 32 percnyi in ring akció volt,mely az elmúlt hetek értékét alulmúlta,de ez érthető,hiszen a RAW sztárjai is szerepeltek,és közülük többen is kaptak promóidőt.

-Egyes hírek szerint már meg is van The Rock következő filmszerepe,a mindenki által jól ismert biblia történetet Dávid és Góliát csatáját filmesítik meg,melynek címe nemes egyszerűséggel csak "Góliát".The Rock nem meglepő módon az óriás szerepét kapta meg,Dávidot,pedig a Twillight sztárja Taylor Lautner játssza majd.

-Az Impact Wrestling hivatalos oldalán egy új sorozat veszi majd kezdetét,mely a szervezet jelenlegi világbajnokát Kurt Angle-t kíséri majd végig a 2012-es Olimpiára való felkészülés során.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése