2011. szeptember 5., hétfő

Rövidhírek

-Mason Ryan a héten a TV képernyőkre is visszatér majd.A Superstars adásán láthatjuk szerepelni JTG ellen,illetve a hírek szerint több új arc is képernyőre kerül még a Superstars-on,Titus O'Neil és Percy Watson,de a sokat mellőzött Tyler Reks és Curt Hawkins is lehetőséget kap majd az előzetes hírek alapján.

 -Carlito aki korábban a WWE alkalmazottja volt,Puerto Rico-ban összefutott volt kollégáival egy night club-ban,ahol elmondta volt társainak,hogy szombaton a WWC nevű szervezetnél lép fel.

-Most már szinte biztos,hogy The Rock a Survivor Series alkalmával tér vissza, a Madison Square Garden-ben.A WWE így hirdeti az eseményt: "The Rock visszatér az akcióhoz,először nyolc év után".The Rock utolsó meccse 2004-ben volt a Wrestlemanian,Mick Foley-val az oldalán kikapott egy Handicap meccsen a Randy Orton,Batista,Rick Flair hármastól.

-Zack Ryder Twitteren jelentette be,hogy az új "Broski" fejpántja,már az aláírásával együtt kapható a mai naptól,illetve hamarosan érkezik majd az általa viselt "Broski" szemüveg is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése