2011. szeptember 6., kedd

Ziggler és Ryder az FCW-ban/A TNA hódít Angliában

-Az FCW hivatalos oldalán tett bejelentést,mely szerint a szeptember 30-i műsoron a WWE két bajnoka is jelen lesz.Az Internet bajnoka Zack Ryder és az Egyesült Államok bajnoka Dolph Ziggler is tiszteletét teszi az FCW fiatal tehetségei között.A műsorban vállalt szerepük egyelőre még nem tisztázódott,de valószínű,hogy meccsük is lesz az adáson.

-Nyilvánosságra hozták az augusztusi pankráció műsorok nézettségét Angliában.Az adatokból az szűrhettük le,hogy a szigetországban és Írországban az Impact Wrestling-et csaknem kétszer annyian nézik mint a RAW-t,a Smackdown-al szemben mutatott arányai pedig még ennél is jobbak.Augusztus hónapban egyébként a TNA új angliai nézettségrekordot döntött,ezért úgy határoztak,hogy az Impact Wrestling kap egy új műsorsávot és vasárnap estére helyezik át a még jobb eredmények érdekében.Az Impact Wrestling műsorát Angliában egyébként a Challenge TV sugározza.

1 megjegyzés:

  1. Na igen, Angliában inkább sportként tekintenek a wrestlingre, mintsem showként.
    A WWE-ben is vannak angolok/britek - Barrett, McIntyre, Sheamus -, de úgy fest, Douglas Williams, Magnus és Mark Haskins a nyerő a Csatorna túlpartján! :D

    VálaszTörlés