2012. április 29., vasárnap

Extreme Rules 2012-előzetes

-Magyar idő szerint hétfőn hajnalban a WWE megrendezi soron következő PPV adását,az Extreme Rules-t.Ezen az estén a pankrátorok bedurvulnak és magukat,illetve eszközeiket sem kímélve nem mindennapi meccstípusokban mérik össze erejüket.Az alábbiakban a bejelentett mérkőzéseket boncolgatjuk,de előtte tekintések meg a gála előzetesét,a cikk folytatásához pedig kattintsatok a további bejegyzések gombra!


                                          

Pre-Show mérkőzés:The Miz vs. Santino Marella
-A mérkőzés a gála hivatalos kezdete előtt,élőben következő lesz a Youtube-n.Miután John Laurinaitis az idei Wrestlemania alkalmával legyőzte Teddy Long csapatát a RAW és a Smackdown General managere lett,The Miz ennek a győztes csapatnak volt tagja,jutalmul pedig az immáron egyeduralkodó GM lehetőséget adott a korábbi WWE bajnoknak az Egyesült Államok bajnoki címének megszerzésére.

Díva bajnoki cím: Nikki Bella vs. Beth Pheonix
-Hétfőn a RAW adásában Nikki Bella elhódította a bajnoki címet a Glamazontól,de ezzel még nem ért véget Pheonix kálváriája,ugyanis bokasérülést szenvedett.A WWE orvosi stábja azonban megerősítette,hogy semmi sem akadályozza Pheonix-et abban,hogy a visszavágón ringbe léphessen.

Interkontinentális bajnoki cím: Big Show vs. Cody Rhodes
-A mérkőzés típusa egyelőre még nem ismert,de az is megeshet,hogy sima 1 az 1 elleni küzdelemre kerül sor az óriás és a korábbi bajnok között.Big Show több alkalommal is megalázta Cody Rhodes-ot miután elvette tőle bajnoki címét a Wreslemania-n.Rhodes azóta próbál keresztbe tenni Show-nak,de eddig kevés sikerrel,az Extreme Rules-on viszont meglehet az esélye arra,hogy visszahódítsa az igen becsesnek számító Interkontinentális bajnoki övet.

Falls Count Anywhere:Randy Orton vs. Kane
-Ez a párharc már igen szép múltra tekint vissza,Kane az év legnagyobb eseményén legyőzte Ortont,aki az azt követő Smackdown adáson esedékes visszavágót megnyerte.A párharc azonban ezután csak még jobban elmérgesedett,Kane megtámadta Bob Orton-t Randy édesapját,Orton azonban nem hagyta magát,elrabolta Kane édesapját Paul Bearer-t és egy hűtőkamrába zárta,a Vörös szörnyet viszont ez láthatóan nem hatotta meg.Ezen a gálán talán lezárulhat ez a csatározás,hiszen a Falls Count Anywhere meccstípusban szinte minden megengedett.

WHC:2 out of 3 falls: Sheamus vs. Daniel Bryan
-Daniel Bryan a Wreslemania-n rekordnak mondható 18 másodperc alatt vesztette el címét,amiért barátnőjét AJ-t okolta.Bryan ezután megszabadult az AJ-ből származó gyengeségtől és készen áll arra,hogy visszaszerezze büszkeségét,illetve a Nehézsúlyú világbajnoki címet.

WWE Ch.:Chicago Street Fight:Cm Punk vs. Chris Jericho
 -CM Punk sikerrel vette az akadályt a Wrestlemania-n és megvédte címét,azóta azonban Jericho megpróbált alkoholistát faragni a Straight Edge Szupersztárból,de a hétfői RAW alkalmával Punk bizonyította,hogy ezzel a módszerrel nem érhet el sikert Y2J.Ezen a gálán sem lesz könnyebb dolga a kihívónak,hiszen CM Punk hazai közönsége előtt mindenre képes,és ezt már a tavalyi Money in the Bank PPV-n be is bizonyította.

Extreme Rules: John Cena vs. Brock Lesnar
-A Wrestlemania utáni RAW adáson visszatért 7 hosszú év után Brock Lesnar és célpontba vette a szervezet arcának számító Cena-t. Lesnar annak fényében vállalta ezt a mérkőzést,hogy a WWE mindent teljesít számára,amit követel.Így például a korábban UFC világbajnoki címet is elhódító Lesnar öltözékén a szponzorai is szerepelni fognak,ami egyedülálló a WWE-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése