2012. július 21., szombat

Ziggler elrontotta Sin Cara momentumát

Az ominózus hiba
-A múlt vasárnap rendezett Money in the Bank gálán, a Smackdown létrás mérkőzésén egy nagy momentumnak kellett volna következnie,abban a pillanatban,amikor Ziggler a ring sarkában ült Sin Cara pedig bevitte neki a fejrúgást.A tervek szerint ezután Sin Cara egyik signature mozdulata a Spanish Fly következett volna,ehelyett mindketten leestek a sarokból.
-Sin Cara-t már emiatt a hiba miatt több szakoldal és wrestling-el foglalkozó lap is kikezdte,ő viszont úgy gondolja,hogy erről a hibáról vagy ahogy szaknyelven ismerjük "botch"-ról nem ő tehet.
-Ziggler egyébként azt tervezi,hogy hivatalos panaszt nyújt be a WWE vezetésnek a Sin Cara ügyben,amiből akár egy büntetés is kisülhet a mexikói high-flyer-nek.
-Egyelőre úgy gondolják,hogy a pay-per view felvételei Sin Cara mellett tanúskodnak,ugyanis Ziggler két alkalommal is megbillent a kötélen,a Spanish Fly elvégzéséhez pedig tökéletes egyensúly szükséges.
-Eddig nem valószínű,hogy lesz folytatása az ügynek,de amennyiben mégis történik valamilyen fejlemény mi természetesen beszámolunk róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése