2011. augusztus 29., hétfő

Rövidhírek

-A WWE tegnap Memphis városában tartott egy RAW house show-t a FedExForum arénában,ahol bejelentették,hogy hamarosan visszatérnek majd a helyszínre,hiszen ott rendezik 2012 január 2-án az év első adását,nevezetesen a Monday Night RAW-t.

-A már fent említett memphis-i house show-n, Jerry Lawler legyőzte Jack Swaggert.A korábbi nehézsúlyú világbajnok, Lawler Crown Drop nevű mozdulatát követően szenvedte el a vereséget.

-A WWE Hall of Famer Harley Race egy szombati Smackdown élő eseményen megjelent,és bemutatta Ted DiBiase-t,mint korábbi tanítványát.DiBiase ugyanis Harley pankrátoriskolájában tanult korábban.Ted köszönetet mondott neki,azért,hogy valóra vált az álma és pankrátorként élheti életét.Ezután egyébként DiBiase vereséget szenvedett el Sin Cara ellenében.

-Christian egy exluzív interjút adott a wwe.com-nak melyben elmondta,hogy mit gondol Edge "akciójáról" a SummerSlam-en,megvitatták Teodore Long és Triple H döntéseit,illetve beszélt a SuperSmackdow-on esedékes Steel Cage meccsen való győzelmi esélyeiről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése