2011. augusztus 28., vasárnap

TNA-Hogyan tovább januártól?

Hulk Hogan és Eric Bischoff 2010 januárjában kötött egy két éves szerződést a TNA-vel.Ebből a szerződésből tehát,még 4-5 hónap van hátra.A kérdés,hogy ezek a szerződések meg lesznek-e hosszabbítva,vagy sem? Hulk Hogan és Eric Bischoff nagyon nagy nevek,de a kezdeti nagyobb sajtóvisszhangon,és a 2010. január 4-i rekordnézettségen kívül sokat nem köszönhet nekik a szervezet,de nem csak a szervezet,hiszen az ősrégi TNA fanok sem mondanak köszönetet.
 
Több ok is van,amiért azt mondhatjuk,hogy távozzanak januárban.Vessünk egy pillantást a nézettségre,rendszeresen 1.0 és 1.3 között mozog.Gyakorlatilag ezt évek óta tudja a TNA,így valószínű a Hogan,Bischoff kettős távozása sem sokat változtatna rajta.Az adások menetét is érdemes megvizsgálni.Míg régebben kiváló mérkőzéseiről volt híres a TNA,most arról,hogy a másfél órás adás fele promókkal telik el.Szó se róla szükség van promókra,de ilyen mennyiségben,az ember már akaratlanul is ásítozni kezd egy-egy műsor nézése közben.

És mi történt eközben az X-divízióval? Gyakorlatilag teljesen megszűnt,2-3 hetente elcsíphettünk egy meccset,de egy X-divíziós sztori gyakorlatilag,csak az álmainkban létezett.(Még szerencse,hogy eszmélt a szervezet,talán még időben,és megpróbálja újraéleszteni az X-divíziót.)

Kaptunk még tőlük,izzadságszagú,erőltetett sztorikat,olyan pankrátorokkal,akiknek már régen nem lenne a ringben a helyük,hogy példákat is mondjunk Scott Hall és X-Pac megjelenése,akik a ringbe alig tudták magukat elvonszolni.Vagy a kelleténél jóval tovább nyúzott EV 2.0 sztori,a kiöregedett ECW sztárokkal.Persze ezeket a dolgokat nem lenne okos csak Hoganék nyakába varrni,Vince Russo(sztoriíró) legalább annyira hibás mint ők.

Elmondhatjuk tehát,hogy a TNA-nek változásra van szüksége.Ezeket a sztárokat finanszírozni valószínű nem kevésbe kerül,és mivel a bevételek nem nagyon növekedtek az elmúlt időben,elég nagy rá az esély,hogy jelenleg a cég, profit helyett veszteséget termel.Érdekes ezt így kimondani,hiszen Hoganék érkezésekor mindenki azt remélte,hogy a TNA majd felveszi a versenyt a WWE-vel.


A TNA elindult a változás útján,elbocsájtották a már szükségtelenné vált öregedő pankrátorokat pl.: az egész EV 2.0.Az X-divízióba pedig sok energiát fektetnek jelenleg.Bármennyire is sokak számára negatív Hoganék tevékenysége,ha nem tud velük megállapodni a szervezet,nehéz helyzetbe kerülhetnek, ami az adásokat illeti,hisz e két ember köré épülnek a műsorok.Talán mégsem olyan jó ötlet őket elküldeni?Jelenleg tehát nagyon nehéz előre látni a szervezet jövőjét,várjuk meg mi lesz a szerződések sorsa,és akkor sokkal okosabbak leszünk,és talán még a kérdést is meg tudjuk válaszolni: Hogyan tovább?

4 megjegyzés:

  1. Menjenek csak Hoganék nekem nem hiányzik majd egyik se.Csak elrontották az egész TNAt.

    VálaszTörlés
  2. hát szerintem ez a cikk elég faszság

    VálaszTörlés
  3. Sztem nem faszság mitől lenne az?

    VálaszTörlés
  4. A pénzből, ami Bisch, Hogan és Russo elküldésével felszabadulna, vehetnének egy-két jó bookert. (Na nem Booker T-t :D)
    Heyman állítólag majdnem leszerződött (azért is volt a nagy EV 2.0-mánia), de túl sokat kért. Pedig vele jobban jártak volna.
    Hajrá TNA!

    VálaszTörlés