2011. szeptember 2., péntek

Brock Lesnar visszavonulása-Hell in a Cell poszter

Az új HiaC poszter
-A WWE megváltoztatta októberi PPV adásának a Hell in a Cell-nek poszterét.Az első verzión Kane szerepelt,de mivel ő sérült,szinte biztos,hogy nem lesz ott a gálán,így ésszerűtlen lenne a WWE-nek egy olyan pankrátor arcával reklámozni a PPV-t,aki nem is lesz képernyőn.Az új plakáton John Cena kapott helyet,akire minden bizonnyal a Hell in a Cell gálán is az egyik főszerep hárul majd.

-Az elmúlt hónapokban számtalan,olyan hír keringett az interneten,amelyik a korábbi UFC Világbajnok,és WWE pankrátor Brock Lesnar visszavonulását találgatja az MMA-tól.

-Az UFC elnöke Dana White egy sajtókonferencián,mely az UFC FOX TV-n való debütálása miatt jött létre,elmondta,hogy nevetségesnek tartja ezeket a szóbeszédeket.

 -White folytatta mondandóját:"Ezek a hírek nagyon messze állnak a valóságtól.Lesnar egész nyáron,egy farmon volt Kanadában,és nagyon keményen edzett. 100 százalékos állapotban van."

-Lesnar májusban egy kisebb korrekciós műtéten esett át,de minden jel arra mutat,hogy 2012-ben visszatér a ketrecbe.

 -White ugyan elhessegette a pletykákat,de arról nem tett bejelentést,hogy Lesnar körülbelül,mikor térhet vissza.Egy biztos ha már közeleg a ketrechez Brock,akkor az UFC tenni fog egy hivatalos bejelentést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése