2011. szeptember 2., péntek

Kurt Angle bocsánatot kért-Foley már nagyon vágyik a WWE-be

-Az eheti Impact Wrestling nézettsége 1.06-os értékelést kapott,mely 1,4 millió nézőt jelentett a Spike TV számára.Ez, a múltheti egészen jónak mondható 1.21-es érték után picit csalódás lehet a TNA vezetősége számára.

-Kurt Angle bocsánatot kért kifakadása miatt,amiért kritizálta a WWE Top 50-es listáját,mert azon csak 34. volt. Angle:"Szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól,akik szerint tiszteletlen voltam a WWE-vel.Boldog vagyok,hogy benne vagyok a legjobb 50-ben.Köszönöm WWE".

-Mick Foley egy interjúban elmondta,hogy szeretne már megjelenni egy WWE TV műsorban,de egyelőre ez lehetetlen,hiszen még él a szerződése a TNA-vel.Viszont a szerződés lejárását követően,nem zárta ki annak lehetőségét,hogy ténylegesen visszatérjen a WWE kötelékébe.

-A WWE hivatalos oldalán megjelent egy cikk,egy fotógalériával,ahol azt láthatjuk,hogy a korábbi WCW Hardcore bajnok Norman Smiley trenírozza az FCW fiatal tehetségeit.A korábbi WCW sztárnak szerződése van a WWE-vel,és valószínű,hogy még hosszú ideig fog edzőként dolgozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése