2011. szeptember 2., péntek

Impact Wrestling szeptember 8. előzetes

-Jövő csütörtökön lesz az Impact Wrestling,elmúlt hónapokban,talán leginkább várt epizódja.A hatalmas várakozás tulajdonképpen egy embernek köszönhető,mégpedig annak,akit Jeff Hardy-nak hívnak.A pankráció egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő sztárja hosszú hónapokat töltött el azzal,hogy rendbe szedje életét,és most újult erővel veti magát a munkába.
 
-A TNA vezetősége azonban szeretné,ha nem csak Jeff miatt lenne emlékezetes az adás,ezért nézzük is,hogy mivel kedveskednek nekünk még a szeptember 8-i adásban:
  • A szervezet első számú "seggfeje" Mr.Anderson kihasználja visszavágó lehetőségét,és összecsap Kurt Angle-el a nehézsúlyú világbajnoki címért.
  • Eric Young aki mostanában Hollywood-ban kalandozott,most kénytelen lesz megvédeni TV bajnoki címét Robbie E ellen.
  • A British Invasion(Magnus & Williams) összecsap Pope és Devon kettősével,a meccs győztes csapata lesz az első számú kihívó a Tag Team bajnoki címért.
  • A Bound for Glory Series első 4 helyezettje is szembenéz egymással,hiszen hamarosan el kell dönteniük,hogy ki lesz az év legnagyobb gálájának main eventjében.(Emlékeztetőül az első 4 helyezett: James Storm,Bully Ray,Robert Roode,Gunner.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése