2011. szeptember 3., szombat

Brodus Clay streak-Sin Cara kék fényei

-A bő egy hónapja visszatérő Brodus Clay már 5 meccses győzelmi sorozatban van a WWE Superstars adásán.Az óriás,mind az öt mérkőzésén független,helyi pankrátorokkal harcolt,akik jóval kisebbek voltak nála,így azért az eredménysor hagy némi kívánni valót maga után.

-A WWE.com oldalon megjelent egy cikk melyben azt fejtegetik,hogy Sin Cara meccsek alatt használt kék fénye,vajon jogosulatlan előnyt hoz-e a mexikóinak?A cikk kihangsúlyozza Sin Cara kedd esti támadását,melyet Daniel Bryan irányába intézett.A cikkben megszólal a sértett Money in the Bank győztes,és a Tag Team bajnok Evan Bourne is véleményt formál.A cikket természetesen a stoyline aktuális helyzete szerint alkották meg,így még nem mond ki nyíltan olyan dolgokat,amelyek már valószínűek,mint például a Mistico-Hunico feud.

"Kék fény ide,vagy oda nem láttam,hogy a mérkőzés után fejbe akar rúgni" magyarázta Daniel Bryan,aki jelenleg Svájcban tartózkodik.Rövidre fogta a választ,viszont abba beleegyezett a submission specialista,hogy miután visszatért az Egyesült Államokba megvitassa a Sin Cara helyzetet.

"Nem tudom,hogy Sin Carának kényelmesebb-e kék fényben küzdeni,de nekem sokkoló volt első alkalommal,amikor átéltem.A fénnyel is meggyűlt a bajom nem csak az ellenfelemmel.Ez neki adhat előnyt",ismerte be a Tag Team bajnok Evan Bourne.
-A WWE feltette a kérdést az "Univerzumnak":Vajon megvakította ez a fény a rajongókat?Sin Cara egy bonyolult tervet szövöget álarca alatt?Vagy csak szimplán nem értik meg a mexikóit?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése