2011. szeptember 3., szombat

Történelem leckék wrestling-vilaga módra

-Bizonyára már néhányan észrevettétek,hogy elindítottunk egy szavazást az oldalon.Ez azzal van összefüggésben,hogy hamarosan, lesz egy néhány cikkből álló sorozat,melyben bemutatjuk azt a szervezetet,amire a legtöbben szavaztatok.Ezzel az a célunk,hogy a pankráció szó hallatán ne csak a WWE,vagy esetleg a TNA jusson eszetekbe (persze ne feledkezzünk meg a HCW-ről sem),hiszen világszerte annyi kiváló szervezet van.
-A szavazás 4 résztvevője kapcsán megemlítünk néhány nevet azok közül,akik az adott szervezetnek köszönhetik azt,hogy most éppen a két nagy óriás a WWE vagy a TNA valamelyikében birkózhatnak:

-AAA-Rey Mysterio és Psicosis is innen került az Egyesült Államokba.

-CMLL-A WWE által Sin Cara szerepébe bújtatott Mistico itt lett igazán világszerte elismert pankrátor.De,hogy egy másik nagy sztárt említsünk, fiatal korában Ultimo Dragon is itt emelkedett fel.

-NJPW-Yoshi Tatsu a WWE elismert japán pankrátora itt futott be igazán,és innen igazolt a világ legnagyobb szervezetéhez.

-FCW-Számtalan WWE szupersztár kezdte itt karrierjét,elég ha a jelen nagy csillagaiból említünk meg néhányat: Wade Barrett,Justin Gabriel,Heath Slater.

-Ezek után pedig már nem marad más,mint,hogy: Irány szavazni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése